Măsuri: Competiții sportive fără spectatori, în Maramureș

Angela Sabău / 08 Martie 2020 / 16:43
Coronavirus
Coronavirus

Noi măsuri sunt luate pentru evitarea infectării cu noul coronavirus. Astfel, competițiile sportive vor avea loc fără spectatori în Maramureș, până la sfârșitul lunii.

Competițiile sportive se vor desfășura în județul Maramureș fără spectatori, până la 31 martie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș s-a întrunit astăzi, 8 martie a.c. în ședință extraordinară și a decis ca, având în vedere evoluția situației cu noul Coronavirus – Covid 19, competițiile sportive din județul Maramureș să se desfășoare, până la data de 31 martie, fără spectatori. Organizatorii acestora vor lua măsurile necesare pentru a permite accesul staff-urilor tehnice și reprezentanților mass-media la competițiile sportive.

O altă decizie luată se referă la obligativitatea ca organizatorii de manifestări publice sau private să anunțe autoritățile administrației publice locale din cele 76 de unități administrativ-teritoriale cu privire la locație, scopul și perioada de timp, cu 72 de ore înainte de desfășurarea evenimentului.

Autoritățile administrației publice locale au obligația de a anunța cu celeritate (imediat) Instituția Prefectului-Județul Maramureș pentru ca Direcția de Sănătate Publică Maramureș să efectueze evaluarea de risc și tipul de activitate.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy