Măsuri: Competiții sportive fără spectatori, în Maramureș

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Noi măsuri sunt luate pentru evitarea infectării cu noul coronavirus. Astfel, competițiile sportive vor avea loc fără spectatori în Maramureș, până la sfârșitul lunii.

Competițiile sportive se vor desfășura în județul Maramureș fără spectatori, până la 31 martie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș s-a întrunit astăzi, 8 martie a.c. în ședință extraordinară și a decis ca, având în vedere evoluția situației cu noul Coronavirus – Covid 19, competițiile sportive din județul Maramureș să se desfășoare, până la data de 31 martie, fără spectatori. Organizatorii acestora vor lua măsurile necesare pentru a permite accesul staff-urilor tehnice și reprezentanților mass-media la competițiile sportive.

O altă decizie luată se referă la obligativitatea ca organizatorii de manifestări publice sau private să anunțe autoritățile administrației publice locale din cele 76 de unități administrativ-teritoriale cu privire la locație, scopul și perioada de timp, cu 72 de ore înainte de desfășurarea evenimentului.

Autoritățile administrației publice locale au obligația de a anunța cu celeritate (imediat) Instituția Prefectului-Județul Maramureș pentru ca Direcția de Sănătate Publică Maramureș să efectueze evaluarea de risc și tipul de activitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel