Medic, 6 RECOMANDĂRI de știut, în caz de COVID-19: Dacă ai acest simptom, IZOLEAZĂ-TE

Angela Sabău |
Data publicării:
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook

Medicul Virgil Musta a făcut o listă de recomandări în caz de COVID-19.

Medicul epidemiolog Virgil Musta recomandă persoanelor răcite să se izoleze acasă la orice simptom de răceală. „În pragul Sărbătorilor de iarnă, dar și cu ocazia Marii Uniri, aș dori să ne menținem cu toții speranța revenirii la normalitate, iar aceste sărbători să ne găsească sănătoși pe cât mai mulți posibil dintre noi și cu adevărat uniți în acest război cumplit, care ne-a afectat viața tuturor. Sunt sigur că vom câștiga, dar acum, mai mult ca niciodată, trebuie sa fim înțelepți, cumpătați și cu răbdare”, este mesajul medicului din Timișoara.

Care sunt simptomele care ar trebui să ne facă să ne izolăm, dar și cele șase recomandări importante al medicului, găsiți pe DC NEWS

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel