Medic cercetat: el a continuat să vină la spital, deși avea simptome de COVID-19

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Echipament coronavirus
Echipament coronavirus

Un medic din Focșani este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor. El a continuat să vină la spital, deși intrase în contact cu persoane infectate și chiar avea și el simptome de boală.

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani este cercetat de procurori pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. În urmă cu o lună, medicul a intrat în contact cu persoane infectate cu Sars Cov-2, srie Antena 3.  Acum, deşi nu se simţea bine, medicul a venit la spital, luând contact atât cu personal medical, cât şi cu pacienţi.

Reprezentanţii Prefecturii Focşani au sesizat cazul și au spus anchetatorilor că este vorba de o infracţiune făcută cu bună ştiinţă. Medicul va fi anchetat, cel mai probabil, după ce va fi declarat vindecat.

Acesta este cel de-al treilea doctor din Vrancea, de la Spitalul Judeţean Focşani, care va fi cercetat de procurori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel