Medic-erou, la 72 de ani, în scaun cu rotile: trei zile am lucrat cu temperatura peste 38

DCMedical Team / 11 apr 2021 / 13:59
Medic
Medic

Un medic din Cluj, în vârstă de 72 de ani, a tratat pacienții bolnav și în scaun cu rotile.

Un medic din Cluj, în vârstă de 72 de ani, și-a pus viața în pericol și a tratat pacienți de la un cămin pentru vârstnici deși nu se simțea deloc bine. Nu l-a împiedicat nici faptul că este țintuit într-un scaun cu rotile. Medicul Szentagotoi Loranta făcut o formă severă de COVID și a ajuns la ATI cu dureri mari. Soarta a fost de partea lui. S-a vindecat și s-a întors să aibă grijă de pacienții săi.

”Am făcut o formă foarte severă, știam că se va întâmpla ceva. Am refuzat inițial ca să mă internez, dar trei zile am lucrat cu temperatura de peste 38, cu saturația de 70-80. Personalul mă purta în căruciorul cu rotile cu oxigenul după mine. (...) Am ajuns la spital la terapie intensivă cu afectare de 80-90% la plămâni cu o dureri foarte mari. Parcă ești băgat în cuptorul de foc și cu un clește smulge cineva carnea de pe tine”, a mai spus medicul, potrivit Antena 3. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy