Medicul Emilian Imbri, despre protestele împotriva măsurilor sanitare: nu sunt proteste, sunt convocări la luptă și vandalism

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Emilian Imbri critică în termeni duri protestele stradale din ultimele zile care vizează măsurile sanitare. 

Protestele împotriva purtării măștii și a măsurilor sanitare pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus a împărțit românii în doua tabere. Pe de o parte sunt cei care au avut de suferit din cauza bolii cauzate de virus ori au pierdut pe cineva drag, iar pe de alta parte sunt cei care au suferit pierderi financiare sau care nu mai suportă măsurile restrictive. Medicul Emilian Imbri a vorbit despre purtarea măștii și eficiența restricțiilor impuse.

"Eu cred că cei care protestează nici nu au citit vreodată vreun studiu. Există nevoia asta imperioasă de a studia. Se poate face și acasă, pe internet. Nu trebuie să ieși pe stradă ca să ceri studii." a spus Emilian Imbri la Antena 3.

"Ce se întâmplă în stradă este altceva decât protestele împotriva măștii sau a vaccinului. Sunt convocări la lupta, la vandalism.

Să ajungi să confunzi virusul cu doctorii. Să faci confuzii atât de grave între pandemie, virus și doctori..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel