"Medicul mi-a spus că am BOALA frigiderului și că acolo e IADUL". Flavian Dobre, minus 68 de KG într-un AN

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Instagram Flavian Dobre
Foto: Instagram Flavian Dobre

Flavian Dobre, unul dintre cei mai cunoscuți cofetari din România, a dezvăluit cum a slăbit 68 de kilograme.

Flavian Dobre a fost invitat în emsiunea La Măruță, unde a vorbit despre noua sa siluetă.

Celebrul cofetar a suferit o operație de micșorare a stomacului - gastric sleeve, care l-a ajutat să ajungă de la 160 de kilograme la 92 de kilograme, într-un an. 

Cum a slăbit 68 de kilograme 


„Am 92 de kg acum. Înaintea de a slăbi aveam 160 de kg. Am fost la doctor și după consult mi-a zis că trebuie să intervenim rapid. După analize am rămas înmărmurit. Aveam carențe imense de vitamine. Așa că nu am mai stat pe gânduri și am acceptat să urmez o intervenție non-invazivă cu un balon gastric, apoi am început regim de viață complet diferit.

Prima luna a fost dezastru.

Nu puteam să mănânc nimic, consumam doar shake-uri proteice. Apoi, a murit și bunica mea. M-am consumat mult atunci și în prima lună după intervenție am slăbit 20 kg.

Acum nu mai mănânc carne, ouă sau lapte. Îmi plac foarte mult fructele de mare și peștele. N-am mai mâncat carne pentru că mi se făcea rău de la ea. Acum mă simt foarte bine. M-am apucat chiar și de motociclism. Totul are un alt vibe acum. Am o nouă viață!", a declarat acesta în emisiunea de la PRO TV.

„Medicul mi-a spus că am boala frigiderului și mi-a zis să îmi imaginez că acolo este iadul. N-am mai intrat 6 luni de zile în laboratorul de cofetărie”

 

Acesta spune că a luat decizia de a recurge la această operație, în urma discuției cu medicii. 

“Medicul mi-a spus că am boala frigiderului și mi-a zis să îmi imaginez că acolo este iadul. (...) După intervenție n-am mai intrat 6 luni de zile în laboratorul de cofetărie. (...) M-am hotărât să fac ceva cu sănătatea mea, să slăbesc, după ce nu mai putea să îmi duc copilul în brațe. Nu mă puteam juca cu el, nu aveam energie. Tot timpul oboseam. Credeam că o să mor dacă slăbesc. Acum vreau să ajung la 85 de kilograme. E mai greu, dar voi reuși să ajung și la greutatea asta”, a spus mai Flavian, potrivit Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel