Mihail Lala, OK Medical: m-aș pregăti pentru vârful COVID din aprilie și aș declanșa o campanie de vaccinare agresivă

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Managerul OK Medical, Mihail lala, spune că dacă ar avea putere de decizie privind organizarea vaccinării împotriva COVID ar începe o imunizare agresivă din aprilie.

Invitat la Interviurile DC News și DC Medical, managerul OK Medical, Mihail Lala, susține că dacă ar avea un cuvânt de spus în privința modului de organizare al campaniei de vaccinare ar opta să nu imunizeze acum doar medicii și bolnavii cronici și ar demara o campanie agresivă după ce trece al doilea mare vârf COVID, de care acesta consideră că va fi în aprilie. Această strategie este aplicată de către statul german.

”Am vaccina foarte puțini oameni, doar ce este strict necesar, extremă urgență: bătrâni, comorbidități, linia întâi. Asta până aș ajunge la vârful din aprilie. (...) Aș strânge rezerve de vaccin, m-aș pregăti din punct de vedere logistic. Aș aștepta până în vârful natural al valului doi și când se ajunge în vârf atunci aș declanșa o companie de vaccinare agresivă”, afirmă managerul OK Medical, Mihail Lala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel