Ministerul Sănătății, investiție de aproape 3 milioane în două spitale

Vlad Manolache / 22 aug 2018 / 16:17

Ministerul Sănătății a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru două spitale din Moldova. 

Ministerul Sănătăţii a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru continuarea investiţiilor la Spitalul Municipal Fălticeni şi achiziţia de aparatură medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, a anunţat, miercuri, directorul DSP, Cătălina Zorescu.

Potrivit sursei citate, Ministerul Sănătăţii a alocat pentru acest an, prin Direcţia de Sănătate Publică Suceava, suma de 13.520.000 de lei către autorităţile administraţiei publice locale, pentru investiţii.

Angiograf pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava

Directorul DSP Suceava a menţionat că fondurile alocate au ca destinaţie continuarea unor investiţii la Spitalul Municipal Fălticeni, ce se ridică la o valoare de 11.000.000 lei, din care s-au decontat până în prezent lucrări în sumă 6.591.000 de lei, precum şi pentru achiziţia unui angiograf în valoare 2.520.000 de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Cătălina Zorescu a adăugat că DSP Suceava a încheiat contracte cu Consiliul Judeţean Suceava şi cu Primăria Municipiului Fălticeni în vederea derulării obiectivelor menţionate.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy