Ministrul Sănătății: Au venit foarte multe feedbackuri de la UE vizavi de proiectele depuse

Adisa Codruț / 12 sep 2019 / 16:42
Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Sorina Pintea, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi că în ultimele două luni a primit reacţii favorabile din partea Uniunii Europene faţă de proiectele depuse de ministerul pe care îl conduce.

Proiecte, Ministerul Sănătății. ”În ultimele două luni au venit foarte multe feedbackuri de la UE vizavi de proiectele depuse de MS, foarte multe, pentru că am adoptat altă metodă de lucru. (...) În momentul în care în următoarea etapă de programare vor începe să vină banii pentru România, se vor deschide aceste linii de finanţare, în acel moment avem deja proiectul depus şi procedurile efectuate”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la un workshop, potrivit Agerpres.

Oficialul a precizat că a fost aprobată o nouă cerere a Ministerului Sănătăţii prin care se finanţează crearea şi implementarea unei strategii naţionale de sănătate pe următoarea "etapă de programare", proiect a cărui valoare este de aproximativ 6 milioane de euro.

”Veşti bune de la Bruxelles vin şi în domeniul screening-ului, veşti bune vin şi în domeniul spitalelor regionale şi tot o veste bună, astăzi (joi, n.r), chiar acum, la Bucureşti, există discuţii între experţii Băncii Europene de Investiţii şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii pe un draft de proiect privind Spitalul Regional Timişoara”, a mai declarat Sorina Pintea.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy