Ministrul Sănătății, declarații de ultimă oră. Pe cine vizează noile măsuri

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Ministrul Sănătății a declarat luni seara, 5 octombrie, că vor intra în vigoare măsuri pentru cei care vin în România.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni, 5 octombrie, că s-au dispus măsuri pentru oamenii care vin din țările cu un indice ridicat de infectare cu COVID-19.

"Pentru cetățenii care vin din țările cu un indice mai ridicat de infectare decât al României se impun o serie de reguli. Pentru cei care vin să stea trei zile în România, pot veni cu un test negativ efectuat în ultimele 48 de ore. Pentru cei care vin să stea pentru o perioadă mai lungă, intră în carantină pentru 14 zile, cu posibilitatea ca a opta zi să efectueze la cerere un test. Testul fiind negativ și omul asimptomatic, la 10 zile pot ieși din carantină. Ceilalți rămân 14 zile în carantină", a declarat ministrul Sănătății.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel