Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, scenariu sumbru privind COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut un scenariu sumbru privind epidemia de coronavirus.   

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, lansează o ipoteză sumbră, în războiul cu COVID-19. El a spus că s-ar putea crea un „spațiu tampon” în spațiile care acum sunt de carantină pentru românii veniți din afara țării. Aici ar putea ajunge cei infectați cu COVID-19, asimptomatici sau cu simptome ușoare, dacă se va opri fluxul de români care vin în țară. 

„Noi trebuie să ne gândim că, într-un scenariu sumbru, cam toate spitalele vor primi COVID-19.” a avertizat ministrul Sănătății, vorbind despre focarele care apar în spitale. „Căutăm spații pentru a putea relaxa spitalele” a mai spus Nelu Tătaru. El a spus că-n următoarea perioadă, trebuie să ne așteptăm la creșterea numărului de cazuri, dar și la decese, fiind ”unii care nu câștigă lupta care se dă în Terapie Intensivă”. 

 

Citește declarația integral și explicațiile pe DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel