Ministrul Sănătății, DECLARAȚIE surprinzătoare despre rata de infectare din București: nu cred că e sub 3 la mie în realitate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat că nu crede că la ora actuală, în București, că rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu crede că rata infectărilor în București este mai mică de 3 la mia de locuitori. Cifrele au fost furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Acesta plasa Bucureștiul în zona galbenă cu o incidență cumulată a cazurilor la 14 zile la mia de locuitori de 2,69.

”E ridicol de puțin, știm că este răspândit. Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit Antena 3. 

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, anunța ieri, 20 ianuarie, pe Facebook, că a scăzut numărul de infectări din Capitală - sub 3 la mia de locuitori - și că situația va fi monitorizată în următoarele 48 de ore, dar și că ar exista posibilitatea relaxării unor măsuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel