Ministrul Sănătății, întrebări incomode din partea jurnaliștilor: Nu considerați că e jignitor?

Angela Sabău / 30 ian 2021 / 21:27
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Jurnaliștii au pus întrebări incomode în cadrul conferinței de presă organizată de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a fost întrebat de jurnaliști în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Ministeru Sănătății în această seară, de ce și-a schimbat poza de profil  de la contul său de Facebook, chiar în ziua în care au murit cinci oameni în incendiul de la Matei Balș. Ministrul a fost acuzat că „și-a făcut campanie de imagine” prin acest gest.
„Nu considerați jignitor gestul dumneavoastră de ieri față de pacienții de rudele pacienților, că în ziua  în care au murit cinci oameni – șase, cu cea de astăzi, dumneavoastră să vă schimbați poza la profilul de Facebook, de două ori, ca să arătați mai bine?”, a fost întrebarea jurnalistului.
Iată ce a răspuns ministrul:
„Nu. Am schimbat poza de profil de la contul meu personal de Facebook pentru că era legată de ONG-ul în care am activat ca voluntar și pentru că am pus un mesaj care putea fi interpretat ca mesaj politic. M-am gândit să nu asociez lucrurile.”.

De asemenea, în cadrul aceleiași conferințe, el a fost întrebat ce a vrut să zică atunci când a folosit cuvântul „hilar”, referindu-se la tragedia de la „Matei Balș”
„Ați spus că ne-am confruntat cu o situație hilară. E declarația dvs. imediat după tragedie. La ce v-ați referit”, a fost întrebarea pus de jurnalist. 
”E un cuvânt prost ales și îmi cer scuze pentru el. Este mai degrabă tragic ce s-a întâmplat”, a răspuns ministrul.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy