Mircea Solcanu are iar TUMORĂ pe creier: S-a refăcut! Am dureri cumplite de cap

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Solcanu - Foto: Instagram Mircea Solcanu
Mircea Solcanu - Foto: Instagram Mircea Solcanu

Mircea Solcanu a dezvăluit că are din nou probleme de sănătate. 

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, dar după declarațiile controversate făcute cu privire la orientarea sa sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța.

Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoră pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă.

Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze.

Din nefericire, actorul a declarat că problema a revenit și că are din nou tumoră la cap, în timp ce mama sa este imobilizată la pat. 

"Am dureri cumplite"

 

"În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu la Prima TV, potrivit Spectacola.

În ceea ce privește problema sa de sănătate, Mircea Solcanu a declarat că singura soluție să scape de tumoare este o nouă intervenție chirurgicală. Pe lângă toate astea, fostul prezentator TV  a mărturisit că i-a murit și cățelul, cel mai bun prieten al său. 

"Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi.

A rămas cu sechele după prima operație

 

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a declarat pentru impact.ro Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu a declarat că, după plecarea în televiziune, toți prietenii l-au dat uitării, acesta fiind extrem de dezamăgit de acest lucru.

„Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a mai adăugat fostul prezentator TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel