Monica Pop, cum recunoști un medic bun. Mare grijă!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Prof.Dr. Monica Pop. Foto: Facebook
Prof.Dr. Monica Pop. Foto: Facebook

Cunoscutul medic oftalmolog prof.dr. Monica Pop spune că medicii cu adevărat buni nu își fac singuri reclamă nu se laudă cu mii de operații ci dovedesc ceea ce pot.

„SFAT: NU la MEDICI care ÎȘI FAC SINGURI RECLAMĂ! Nu e ok când un medic își face singur reclamă! Un medic cu experiență și rezultate bune e clar că nu are nevoie, iar ceea ce spune el despre el e, cel mai adesea, neadevărat! Lauda de sine... Regret ca sunt și astfel de medici. Nu mulți, însă! Cei mai mulți au demnitate!", arată prof.dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cunoscutul oftalmolog arată că cei care se laudă cu mii de intervenții chirurgicale de fapt omit să spună ce e mai important: câte au reușit și care au fost riscurile.

„Oricărui medic „bun" îi fac „reclamă" rezultatele lui! Care se află de la pacienți, din om în om! Așa ajunge cunoscut din punct de vedere profesional un medic și nu lăudându-se câte mii de cazuri a operat (lucru, de multe ori neadevărat), nespunând nici câte au reușit și nici riscurile! Pentru că nu au niciun interes în acest sens! Deci, mare grijă! În plus, medicii renumiți prin rezultate de excepție nu au programări scurte, dimpotrivă! Așa îi și recunoașteți!", conchide dr. Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel