Monica Pop, REVOLTATĂ: „INCREDIBIL! Tratați de medici cu facultatea făcută ON-LINE??!!”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical

Cunoscutul medic oftalmolog, prof dr Monica Pop spune că este incredibil că se pune o astfel de problemă. 

„TRATAȚI DE MEDICI CU FACULTATEA DE MEDICINĂ ON-LINE, FĂRĂ PRACTICA DE SPECIALITATE??!! Mi se pare incredibil că se poate pune o astfel de problemă, în condițiile în care, de când e lumea, practica la patul bolnavului și în sălile de tratament și de operații este elementul principal pentru ca un student sau un rezident să ajungă un medic competent!”, scrie, revoltată, dr Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 

Profesorul spune că nu poți învăța medicină fără să capeți experiență la patul bolnavului. 

„Cu ce experiență?! Cum poți face medicină la tv, fără să vezi „pe viu” pacienții in specialitățile respective? Ce se va întâmpla cu viitorii pacienții ? Stagiile din specialități nu se pot recupera! Vor trece printr-o specialitate ( toate sunt importante) fără să fi văzut pacienții în realitate??!!Cât să dureze facultatea asta care și așa e de 6 ani??!! Am crezut că nu vom trăi niciodată așa ceva!!!”, arată medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel