Nelu Tătaru: când vom putea vorbi despre o relaxare a restricțiilor

Angela Sabău |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut mai multe precizări cu privire la condițiile în care se vor accepta anumite relaxări a restricțiilor.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut unele aprecieri privind momentul în care s-ar putea produce o relaxare a restricțiilor. „Din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii suntem încă într-un moment în care suntem încă în urcare. Vom face o evaluare peste o săptămână, după sărbătorile pascale, vom vedea numărul de cazuri şi de decese, dar când va veni vorba despre o relaxare, vom vorbi individual pentru fiecare comunitate în parte”, a spus el la Digi24.

El a mai făcut precizări cu privire la creșterea numărului de infecții, explicând ce se urărmește din acest punct de vedere.

Restul declarației și în ce condiții se va face relaxarea restricțiilor le puteți găsi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel