NOI simptome descoperite de români. Dorobăț atrage ATENȚIA: Ce sechele ar putea rămâne după COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a vorbit despre COVID-19 și despre simptomele pe care le-au descoperit.

O echipă de medici de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași a realizat două studii importante pe pacienții infectați cu COVID-19, din care rezultă și alte simptome ale infecției cu virusul ucigaș, pe lângă cele deja cunoscute.
 
Carmen Dorobăț spune că în cadrul acestor studii, le-au atras atenția unele simptome mai rare față de cele cu care eram obișnuiți, adică simptomele respiratorii sau pierderea gustului și a mirosului. Citește pe DC News care sunt noile simptome la care trebuie să fim atenți 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel