Nou-născut găsit mort în incinta unei firme din Argeș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

Un nou-născut a fost găsit mort, sâmbătă, în incinta unei firme din oraşul Topoloveni, din cercetări reieşind că mama este o angajată a societăţii, a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Nou născut găsit mort. "În cursul zilei de 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei societăţi a fost identificat un nou-născut decedat. Din cercetări a rezultat că o femeie de 35 de ani din Bogaţi, angajată a societăţii, ar fi născut la termen, în cursul nopţii de 8 spre 9 noiembrie, după care ar fi abandonat nou-născutul", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Femeia de 35 de ani a fost condusă la sediul Poliţiei Topoloveni, pentru cercetări şi luarea măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel