Noul an școlar, de unde vine MAREA AMENINȚARE. Dr Virgil Musta: PERICOLUL există

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook

Dr Virgil Musta a vorbit deschis despre problemele care ar putea apărea odată cu revenirea elevilor pe băncile școlii în nou an școlar. Iată ce crede el că ne așteaptă

Începerea școlii pe 14 septembrie în condițiile pandemiei COVID-19 a divizat opinia publică: o parte dintre cetățeni vor reîntoarcerea la școală a copiilor din 14 septembrie, altă parte însă spun că nu-și trimit copiii la școală dacă aceștia nu sunt în siguranță. 

Medicul Virgil Musta a analizat, pentru DC News, situația existentă în acest moment în țară.

„Sunt de părere că școlile trebuie să înceapă. Evident, totul trebuie să se desfășoare în conformitate cu situațiile din teritoriu. E inutil să amintesc că acolo unde cazurile la nivel de localitate sunt masive, elevii nu trebuie să meargă la școală, însă părerea mea este că nu trebuie să ne ferim să îi trimitem la cursuri acolo unde se poate”, a spus dr Virgil Musta. 

Ce crede el despre regulile anunțate de Guver și cum ne putem proteja copiii, dar și pe noi, de o potențială infecție, aflați pe DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel