Noul ministru al Sănătăţii, reacţie în cazul bolnavilor de cancer rămaşi fără medicamente: Sper să rezolvăm cât de curând

DCMedical Team |
Data publicării:
Ioana Mihaila. Foto: Facebook
Ioana Mihaila. Foto: Facebook

Ioana Mihăilă, noulministru al Sănătății, a făcut primele declaraţii în cazul bolnavilor de cancer de la Institutul Oncologic Bucureşti (IOB), pentru care nu mai sunt medicamente.

Ministrul Sănătății a vorbit despre situația pacienților de la IOB, unde nu mai sunt bani pentru citostatice de bază. 

Situaţia dramatică a bolnavilor de cancer a fost dezvăluită la Sinteza zilei. La IOB nu mai sunt bani pentru citostatice de bază.

 "Am vorbit aseară cu managerul de la IOB şi m-a anunţat că există o problemă cu medicamentele de cancer. Acum, de dimineaţă, am programată o discuţuie cu directoarea de la Politica Medicamentului şi sper să rezolvăm cât de curând", a spus Ioana Mihăilă.

Ea a fost întrebată dacă spitalul a raportat situaţia la Minister şi a răspuns că va afla după ce îşi preia atribuţiile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel