Nu purta acest tip de coliere și brățări. Sunt RADIOACTIVE. Pericol imens pentru sănătate

Adisa Codruț |
Data publicării:

Speciliștii avertizează să nu purtați acest tip de coliere și brățări deoarece sunt radioactive.

Specialiștii au descoperit că brățările și colierele care pretind că „protejează” oamenii de rețelele mobile 5G sunt radioactive, scrie BBC. Autoritatea olandeză pentru securitate nucleară și protecție împotriva radiațiilor (ANVS) a emis un avertisment cu privire la zece produse pe care le-a descoperit că emanau radiații ionizante dăunătoare. ANVS i-a îndemnat pe oameni să nu folosească produsele, care ar putea avea efecte grave asupra sănătății.

Nu există dovezi că rețelele 5G sunt dăunătoare sănătății, deoarece rețelele mobile folosesc unde radio neionizante care nu dăunează ADN-ului.

Organizația Mondială a Sănătății spune că rețelele mobile 5G sunt sigure și nu sunt fundamental diferite de semnalele 3G și 4G existente. În ciuda acestui fapt, au existat atacuri asupra emițătorilor de către persoane care cred că sunt dăunătoare.

Care sunt accesoriile radioactive

Produsele identificate ca fiind radioactive au inclus o mască de dormit „Energy Armor”, brățară și colier. De asemenea, s-a descoperit că o brățară pentru copii, marca Magnetix Wellness, emite radiații.

„Nu-l mai purtați, puneți-l în siguranță și așteptați instrucțiunile de returnare. Vânzătorilor din Olanda cunoscuți de ANVS li s-a spus că vânzarea este interzisă și trebuie oprită imediat și că trebuie să își informeze clienții despre acest lucru”, a spus ANVS într-un comunicat.

Teoriile conspirației au alimentat o piață de dispozitive „anti-5G” care de obicei nu au niciun efect.

Citește continuarea pe DC News și află ce reacție au avut autoritățile din UK, atunci când pe piață a fost pus în vânzare un stick USB care oferea o pretinsă protecție împotriva 5G.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel