O mie de persoane, ținute în carantină într-un hotel din Tenerife

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

O mie de persoane sunt în carantină într-un un hotel din Tenerife după ce un oaspete italian a fist testat pozitiv pentru coronavirus.


 

Știrile despre carantină au apărut în condițiile în care statul austriac Tyrol, care se învecinează cu Italia, a confirmat primele sale două cazuri de virus, iar Croația a confirmat primul caz la un pacient dintr-un spital din Capitală, Zagreb.

Autoritățile medicale din Insulele Canare au dispus blocarea hotelului, în timp ce Spania aștepta dovada definitivă a celui de-al treilea caz de virus.

O scrisoare trimisă de manageri către oaspeții de la hotelul de patru stele, pe malul mării, spunea că trebuie să rămână în camerele lor în urma diagnosticării unui oaspete cu cononavirus.

„Hotelul a implementat toate recomandările de sănătate și operaționale din partea autorităților de sănătate pentru a asigura siguranța și bunăstarea clienților și angajaților", a spus hotelul într-un comunicat, notează The Guardian.

„În plus, oferim clienților și personalului hotelului toată îngrijirea și atenția necesară, astfel încât, în ciuda inconvenientelor pe care le poate provoca această situație, acestea să fie îngrijite în cel mai bun mod posibil."

Un oaspete britanic a declarat că se află printre cei aflați în carantină și s-a plâns de lipsa de informații.

„Putem vedea de la fereastră că există ofițeri de securitate în afara hotelului și aproximativ 50 de angajați ai hotelului", a declarat Christopher Betts la telefon din camera sa de la hotel, adăugând că toți oaspeții au fost rugați să rămână în camerele lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel