O mie de persoane, ținute în carantină într-un hotel din Tenerife

Georgiana Ioniță / 25 feb 2020 / 15:20
Coronavirus
Coronavirus

O mie de persoane sunt în carantină într-un un hotel din Tenerife după ce un oaspete italian a fist testat pozitiv pentru coronavirus.


 

Știrile despre carantină au apărut în condițiile în care statul austriac Tyrol, care se învecinează cu Italia, a confirmat primele sale două cazuri de virus, iar Croația a confirmat primul caz la un pacient dintr-un spital din Capitală, Zagreb.

Autoritățile medicale din Insulele Canare au dispus blocarea hotelului, în timp ce Spania aștepta dovada definitivă a celui de-al treilea caz de virus.

O scrisoare trimisă de manageri către oaspeții de la hotelul de patru stele, pe malul mării, spunea că trebuie să rămână în camerele lor în urma diagnosticării unui oaspete cu cononavirus.

„Hotelul a implementat toate recomandările de sănătate și operaționale din partea autorităților de sănătate pentru a asigura siguranța și bunăstarea clienților și angajaților", a spus hotelul într-un comunicat, notează The Guardian.

„În plus, oferim clienților și personalului hotelului toată îngrijirea și atenția necesară, astfel încât, în ciuda inconvenientelor pe care le poate provoca această situație, acestea să fie îngrijite în cel mai bun mod posibil."

Un oaspete britanic a declarat că se află printre cei aflați în carantină și s-a plâns de lipsa de informații.

„Putem vedea de la fereastră că există ofițeri de securitate în afara hotelului și aproximativ 50 de angajați ai hotelului", a declarat Christopher Betts la telefon din camera sa de la hotel, adăugând că toți oaspeții au fost rugați să rămână în camerele lor.

 
Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy