O nouă variantă COVID, detectată în Vietnam. Combină tulpina indiană cu cea britanică

DCMedical Team |
Data publicării:
Coronavirus   Foto: Pixabay
Coronavirus Foto: Pixabay

Autoritățile din Vietnam susțin că au depista o nouă variantă de COVID care îmbină două tulpini, cea indiană și cea britanică.

Autoritățile din Vietnam susțin că au depistat o nouă variantă de COVID, un mix între tulpina indiană și cea britanică. „După efectuarea secvențierii genetice la pacienții nou detectați, am descoperit o nouă variantă care este un amestec de India și Marea Britanie. Mai precis, este o variantă indiană cu mutații care aparțin inițial variantei Regatului Unit”, a spus Nguyen Thanh Long, ministrul Sănătății din Vietnam.

Testele de laborator ale noii variante COVID arată că aceasta se răspândește mai repede decât tipurile cunoscute anterior, se înmulțește mult mai rapid. Până acum, statul vietnamez a înregistrat până acum 6.396 de cazuri de coronavirus și 47 de decese, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel