O pisică suferă de o BOALĂ care a făcut-o celebră. Are ochi fosforescenți, își schimbă culoarea în funcție de vreme / FOTO

O pisică face furori pe rețelele de socializare, datorită ochilor ei speciali. 

Ivory este o pisică în vârstă de 10 ani, albă, înzestrată cu o calitate aparte. Ochii ei își schimbă culoarea în funcție de vreme. În unele zile, are ochii în nuanţe de verde și galben fluorescent, iar în alte zile, culoarea se schimbă în galben strălucitor și portocaliu, din cauza unei afecțiuni numite heterocromie.

„Adesea primesc comentarii despre ochii ei, mai ales că par să-și schimbe culoarea în funcție de vreme, ceea ce este destul de frecvent la oameni. Nu mai văzusem asta niciodată la un animal. Majoritatea oamenilor spun doar cât de frumoasă este sau că, de obicei, au văzut doar pisici cu ochi albaștri sau galbeni.", a spus stăpâna sa, Gabriela Carvalho, din Canada.

"O fi având Ivory zece ani, însă nivelul ei de energie este incredibil de ridicat", a continuat Gabriela. .

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel