O tânără care nu știa că e însărcinată a născut în ambulanța SMURD!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță SMURD
Ambulanță SMURD

O tânără de 25 de ani din localitatea argeșeană Bughea de Jos a născut, sâmbătă, în ambulanța SMURD care o transporta către spital.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, tânăra, care nu ar fi știut că este însărcinată, ceruse ajutor medical pentru că se simțea rău.

„Salvatorii au fost solicitați să intervină cu un echipaj de prim ajutor calificat la o femeie de 25 de ani din Bughea de Jos, care prezenta stare de rău. Ajunși la locul evenimentului, au preluat pacienta, i-au acordat îngrijiri medicale și au început drumul spre spital”, a anunțat ISU Argeș.

Conform aceleiași surse, copilul, un băiețel, s-a născut în ambulanță, timpul deplasării către Câmpulung Muscel, notează Agerpres. În sprijin s-a deplasat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, iar femeia și copilul au fost transportați la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel