Odorizant ieftin, al cărui miros îl veți adora, făcut în casă. Aveți nevoie de ingrediente 100% naturale

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Odorizant de cameră, făcut acasă  FOTO: Pixabay
Odorizant de cameră, făcut acasă FOTO: Pixabay

Un odorizant de cameră cu ingrediente 100% naturale poate fi făcut acasă, fără prea mai costuri.

Puteți prepara acasă un odorizant de cameră cu ingrediente 100% naturale și nu vă costă mult, nici ca timp, nici ca bani. Puteți folosi ce aroma doriți, iar mirosul va persista mai mult decât a cele din comerț.

Aveți nevoie de un borcan de dimensiuni mici, cu dop de plută. Faceți o gaură în dop ca să puneți, la final, bețele de ratan. Pentru odorizant folosiți ulei de șofrănel sau de migdale dulci, nu de floarea-soarelui sau măsline deoarece sunt prea groase ca și consistență. Dacă nu găsiți aceste uleiuri puteți utiliza apă distilată.

În uleiul pe care-l folosești pune alcool – la 60 ml de ulei puneți 30 de picături de ulei esențial (de lavandă, iasomie, pin sau ce aroma preferi) - pentru a dilua uleiul și a le amesteca, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel