Ordin, coronavirus: Exportul biocidelor, suspendat pe perioada pandemiei

Dana Lascu / 27 Martie 2020 / 12:26
Ordin
Ordin

Distribuția în afara României – exportul – de biocide și de substanțe din care se fac biocide a fost suspendat temporar printr-un Ordin al Ministrului Sănătății publicat aseară în Monitorul Oficial.

Distribuția (exportul) în afara României, pe perioada pandemiei, de produse biocide utilizate pentru a asigura prevenția apariției afecțiunilor asociate infecției cu noul coronavirus a fost suspendată temporar, printr-un ordin de ministru al Sănătății, publicat în Monitorul Oficial.

„Se suspendă temporar distribuția în afara României, pe perioada pandemiei, a materiilor prime utilizate la fabricarea produselor biocide TP1 și TP2, precum și a produselor biocide TP1 și TP2, definite conform Regulamentului (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produselor biocide, începând cu data prezentului ordin", se arată în document.

Ordinul a fost emis pe 25 martie și a fost publicat joi seară în Monitorul Oficial.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy