(P) Pentru un zambet perfect profita de ofertele de la clinica dentara Plaza Dent

Comunicate |
Data publicării:

PlazaDent.ro este o clinica dentara in Bucuresti, moderna, in care calitatea actului medical stomatologic conteaza cel mai mult. Urmand o politica in care calitatea serviciilor este deosebit de importanta, in clinica a fost creat un mediu confortabil si relaxant, se lucreaza cu cele mai inovative tehnologii si personalul este foarte bine pregatit.

Indiferent de tipul tratamentului aplicat, de la extractii dentare, la implant dentar, totul se realizeaza fara stres sau durere. Mai mult de atat, pentru facilizarea serviciilor, managementul clinicii stabileste lunar oferte promotionale la care au acces atat pacientii cu istoric in clinica, cat si cei noi.

In clinica dentara Plaza Dent serviciile asigurate sunt diverse

De la tratarea cariilor, la implant dentar si tratament chirugical, la tratament ortodontic si urgente stomatologice, medicii stomatologi de la PlazaDent.ro raspund promt oricarui tip de interventie.

Interventiile chirurgicale sunt parte a unui tratament eficient de reabilitare orala

In clinica, astfel de interventii se realizeaza fara a traumatiza pacientul. Nu sunt dureroase si nu au de ce sa fie o sursa de panica pentru cei care le suporta. Medicii stomatologi au experienta si sunt foarte bine pregatititi pentru a se descurca optim chiar si in cele mai dificile situatii. Aditiile osoase, chistectomiile, extractiile orale, amputatiile radiculare, replantarile, rezectiile apicale si sinus liftingul intern/extern, reprezinta doar o parte a interventiilor comune realizate la PlazaDent, de catre medicii din clinica.

Implanturile dentare se realizeaza cu garantie

Dincolo de faptul ca experienta medicilor asigura o calitate ireprosabila a tratamentului pentru implant dentar, ofertele promotionale fac posibil ca un numar mare de pacienti sa beneficieze de acesta. De exemplu, oferta derulata in prezent propune un pret de doar 350 EUR, pentru un dinte complet.

Implantul dentar este cea mai buna solutie pentru inlocuirea dintilor, putand sa fie executat, cu putine exceptii, la pacientii adulti de orice varsta. In cadrul clinicii, tratamentul se realizeaza fara durere. Foarte important, implantul dentar este un tratament pentru care se ofera o garantie de 5 ani, cu conditia ca pacientul sa respecte indicatiile medicului.

In cadrul clinicii, pacientii pot gasi solutia optima pentru corectarea anomaliilor dentomaxilare.

Adulti sau copii, deopotriva, se pot confrunta la un moment dat cu probleme care tin de o pozitie incorecta a dintilor, o muscatura incorecta sau un raport incorect intre cele doua maxilare. In astfel de cazuri, tratamentul cel mai potrivit consta in aplicarea aparatelor dentare.

La Plaza Dent, in functie de caz, se pot aplica aparate ortodontice fixe sau mobile, vizibile sau invizibile. Un astfel de aparat contribuie masiv la realinierea dintilor si la reantrenarea muschilor, influentand in acelasi timp si cresterea maxilarelor.

Nu in ultimul rand, in clinica se asigura servicii de estetica dentara

In cadrul clinicii, pacientii pot sa beneficieze de servicii care au rolul de a le infrumuseta dantura. Intre acestea:

-      albirea dentara: procedeu prin care se indeparteaza petele de pe dinti, obtinerea unor tonuri de culori mai deschise si, in definitiv, un zambet frumos;

-      Snap On Smile este o solutie estetica in care nu se folosesc sfedelul sau alte metode invazive. Asigura un aspect natural al dintilor si poate fi o solutie eficienta in probleme de scurta si de lunga durata;

-      aplicarea fatetelor Lumineers pot fi aplicate inclusiv pe coroane sau punti de ceramica, asigurand un aspect estetic al dintilor.

Profita de serviciile oferite de clinica Plaza Dent si alege sa ai un zambet perfect!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel