Pariurile anunțate la ruletă - ar trebui să le faci și tu?

DCMedical Team |
Data publicării:

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai populare la orice fel de cazino.

Rezultatele generate sunt complet aleatorii, însă partea bună este că ai o mare varietate de opțiuni de pariere. Îți poți testa norocul într-un mod extrem de distractiv, în timp ce aștepți ca mingea care se tot rotește să se așeze, într-un sfârșit, undeva pe roată. Fii mereu atent la marginea casei, având în vedere că fiecare tip de ruletă vine cu propria ofertă. 

Ce este un pariu la ruletă anunțat?

Pariul la ruletă anunțat poate fi întâlnit sub diverse denumiri, precum "pariu numit" sau "pariu vocal".  Este denumit astfel deoarece în loc de plasarea directă a jetoanelor pe masă, jucătorul va anunța dealerul sau crupierul ce număr sau grup de numere dorește să parieze. Pariul trebuie să fie anunțat clar și vocal pentru a fi luat în considerare. Poți găsi o metodă rapidă de a face bani online cu acest joc popular. El permite prezența unui anumit grad mai ridicat de complexitate în pariere, existând opțiunea de a paria pe grupuri de numere, secțiuni ale roții sau alte combinații specifice. 

Cum diferă un pariu la ruletă anunțat de un pariu pe apel?

Pariul anunțat și pariul pe apel funcționează diferit, fiecare reprezentând un concept unic. În timp ce pariurile anunțate se comunică vocal, un pariu pe apel nu implică acest aspect. Pariurile vocale sunt întâlnite în cadrul cazinourilor fizice iar cele pe apel sunt plasate în cazinouri online sau cu mese automate de ruletă. În absența comunicării verbale, pariurile pe apel sunt selectate și plasate dintr-un meniu sau o interfață grafică pe ecranul de joc. În plus, pentru acestea nu este nevoie de prezența unui dealer uman, în timp ce un pariu anunțat nu poate fi realizat fără dealer. Cu toate acestea, ambele forme de pariere pot fi foarte complexe sau specifice, fiind necesar ca jucătorii să verifice regulile și plățile care corespund fiecărui cazinou în care intenționează să joace. 

Procesul de a face pariuri anunțate

Deși pariurile anunțate pot fi destul de complexe, procesul lor de plasare este destul de simplu. Cel mai important lucru este să te faci auzit și înțeles. Practic, comunicarea verbală trebuie să fie clară și specifică, pentru a evita orice confuzie care poate să apară. Având în vedere că acestea sunt realizate prin intermediul jucătorilor și dealerilor umani, greșelile pot exista. Pentru a plasa un astfel de pariu va trebui să ai în primul rând jetoanele necesare, iar acestea vor trebui să fie plasate pe masă. Pe urmă poți aștepta momentul ideal pentru a plasa pariul. După ce ai verbalizat intenția ta, dealerul sau crupierul va lua jetoanele și le va plasa pe masă pe numerele sau grupurile de numere alese de către tine. Îți vei putea da seama dacă ai fost înțeles bine în funcție de plasarea jetoanelor. Dacă ai sesizat o greșeală, comunică acest lucru din timp. Când sesiunea de înregistrat pariuri se încheie, dealerul va rostogoli bila pe roată. Acesta va anunța rezultatul când bila se oprește pe un număr. 

Care sunt diferitele pariuri anunțate la ruletă?

Având în vedere că există diferite grupuri de numere sau secțiuni ale roții, au fost create mai multe tipuri de pariuri anunțate. Pariul care acoperă numerele de la 22 la 25, inclusiv 0, este cunoscut drept Pariul Voisin du Zéro. Un total de 9 unități de jetoane sunt incluse. Pariul Tiers du Cylindre acoperă pe ruletă de la numărul 33 și până la numărul 27. Numerele care au rămas sunt acoperite de pariul Orphelins (17, 34, 6, 1, 20, 14, 31 și 9). Dacă alegi să pariezi pe cinci numere consecutive ai de-a face cu pariul serie ⅝. Există și posibilitatea de a paria pe un număr specific și pe cei doi vecini ai săi de pe roată. Numerele 0, 2 și 3, precum și numerele 25, 26 și 28 sunt acoperite de pariul serie 0/2/3. Un alt pariu anunțat este Voisins du Nombre. În cadrul acestuia jucătorii aleg un număr specific iar pe urmă pariază pe grupurile de numere învecinate, pentru a acoperi o zonă mai largă a roții. 

Concluzie

După cum se poate vedea, pariurile anunțate nu au nici un element prea complicat la mijloc. Conceptul din spatele acestora este ușor de înțeles, reprezentând mai degrabă o metodă diferită de a plasa pariuri, care adaugă un plus de divertisment și interacțiune. Chiar și această categorie de pariuri oferă mai multe opțiuni, acoperind gama largă de numere prezente pe roată. Dacă ești un jucător care vrea să își verbalizeze rapid alegerile, cu siguranță îți va plăcea această formă de a paria. Combinația de entuziasm și incercitudine este captivantă, iar elementul de risc adăugat în momentul în care anunți pariul poate genera o senzație de adrenalină de-a dreptul tentantă. Ai grijă doar să nu te ia valul prea tare! Va trebui să fii în continuare atent la bugetul și alegerile tale. Nu uita sa joci responsabil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel