Patronul firmei care a făcut dezinsecția, reținut pentru 24 de ore

Angela Sabău |
Data publicării:
Patronul firmei a fost reținut    FOTO: pixabay.com
Patronul firmei a fost reținut FOTO: pixabay.com

Patronul firmei care a făcut dezinsecția la blocul din Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Patronul firmei care a efectuat dezinsecţia în blocul de pe strada Mioriţei din Timişoara a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. El se află în arestul poliţiei, cercetat după ce, în urma dezinsecției efectuate de firma sa, doi copii și mama unia dintre ei au murit în urma intoxicației

Pe de altă parte, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a anunţat că, luni, la ora 13.28, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au informat telefonic prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la acest caz, persoanele vizate prezentând simptomele unei posibile intoxicaţii cu o substanţă necunoscută. Dintre acestea, trei persoane au decedat.

"În cauză există suspiciuni că intoxicaţia ar fi survenit ca urmare a unei deratizări realizate cu scurt timp înainte la imobilul respectiv. Prin procesul verbal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara (ora 15,30) s-a dispus sesizarea din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în baza articolelor din mas-media. (...) Prin ordonanţa din data de 18 noiembrie, orele 17,30, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus preluarea cauzei, având în vedere gradul de complexitate al acesteia. În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (...)", arată Violeta Filip într-un comunicat citat de agerpres.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel