Patru pacienți cu COVID, în stare gravă, transportați cu o aeronavă militară

Angela Sabău |
Data publicării:
Aeronavă militară, transport  Foto: MApN
Aeronavă militară, transport Foto: MApN

Patru pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, aflaţi în stare gravă, au fost transportaţi cu o aeronavă militară din Bucureşti în zona Moldovei.

Ministerul Apărării Naționale a efectuat, azi, o misiune de transport umanitar din București la spitale din Moldova, cu pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, aflați în stare gravă.

Astfel, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, transportă, în regim de urgență, pe ruta Otopeni - Suceava și retur, patru pacienți bolnavi de COVID 19.

Aeronava militară a decolat de la Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 14.00.Transportul pacienților de la unitățile spitalicești către aeroport s-a realizat cu ambulanțe ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.Echipa medicală care va monitoriza pacienții pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul SMURD București și Ministerului Apărării Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel