PREVIZIUNILE tarotologului Amos: românii vor fi foarte calculați, mai responsabili în 2022

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cărți de tarot  FOTO: pexels.com
Cărți de tarot FOTO: pexels.com

Tarotologul Amos susține că anul 2022 are energia cifrei 6 asociată cu ideile de alegere, opțiune.

Taratologul Amos a declarat pentru Astrosens că anul 2022 schimbă modul în care vedem ideea de angajament și de implicare în viașa celorlalți.

Amos, pe numele său rea Paul Ionuț Simbotin, consideră anul 2022 unul ”cel puțin interesant dacă nu foarte important și face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității”.

Previziunile acestuia despre 2022:

”Energia lui va fi 6, ceea ce semnifică alegere, opțiune. Va există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra intr-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totodeauna (lecția depășirii fricilor).

Anul 2022 rămâne totuși în zona conspirațiilor de tot felul, vor fi articole și zvonuri de tot felul, oamenii vor considera că sunt mințiți, trădați, duși cu zăhărelul de către Guvern pentru interesele proprii, vor fi în continuare suspicioși cu privire la modul de acțiune și la legile create de către stat. Este indicat să fim informați înainte de a specula orice altă teorie.

(...) Se schimbă însă modul în care percepem angajamentele și capacitatea de a oferi celorlalți. Realizăm că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se vor orienta către activități independente și umanitare. Vor dori să facă ceva original și chiar dacă legislația nu ajută, ei vor să își depășească condiția și să demonstreze că se poate și la noi.

(...) De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității.

Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție. (...) Românii vor fi foarte calculați, mai responsabili și își vor examina în detaliu acțiunile și riscurile la care se supun înainte de a lua orice decizie. Ne putem aștepta la un progres economic datorită acestui aspect”.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel