Primarul ales al Timișoarei, în autoizolare după ce a fost în contact cu o persoană pozitivă la COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Dominic Fritz, primar ales al orașului Timișoara
Dominic Fritz, primar ales al orașului Timișoara

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, este în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv la COVID-19.

Dominic Fritz, primarul ales al orașului Timișoara, a anunțat pe pagina sa de socializare că s-a autoizolat, după ce a fost în contact cu o persoană care tocmai a aflat că are COVID-19. El a spus că s-a testat și acum așteaptă rezultatul.
„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent! ", a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Dominic Fritz este primarul ales al orașului Timişoara și vine după mandatul lui Nicolae Robu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel