Problema donării de sânge în România. Dr Adrian Wiener: Sistemul TREBUIE reformat!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Adrian Wiener. Foto: DC Medical
Dr Adrian Wiener. Foto: DC Medical

Într-un interviu acordat DC News, senatorul USR Adrian Wiener a vorbit despre donarea de sânge în România, arătând că legislaţia ar putea fi modificată în aşa fel încât să poată dona şi tinerii între 16 şi 18 ani.


"Orice măsură intervenţională presupune un stop al donării pentru o perioadă mult prea îndelungată faţă de resursa de laborator de a identifica dacă, totuşi, există vreo problemă în ceea ce priveşte donarea. În multe zone legislaţia privind transfuziile din România este rămasă în urmă. Unele ţări au identificat o resursă foarte bună de donatori, cu vârste între 16 şi 18 ani.", a declarat medicul Adrian Wiener, senator USR.

Citește mai multe pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel