Prof dr Nicolae Suciu: noutăți în obstetrică-ginecologie, la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Nicolae Suciu
Prof dr Nicolae Suciu

Prof Dr Nicolae Suciu, directorul Institutului Național de Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu, vine la Academia de Sănătate pentru a vorbi despre evoluția tratamentelor în obstetrică-ginecologie. Emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, va fi transmisă luni, 25 noiembrie, simultan de DC News și DC Medical.

Prof dr Nicolae Suciu este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, medic primar obstetrică-ginecologie și, din 2010 încoace, este manager general al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu" din Capitală.

Acest Institut Național este format, de fapt, din mai multe unități medicale din Capitală: Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului - Departamentul Pediatrie din Bulevardul Lacul Tei; Departamentul Obstetrică-Ginecologie – Maternitatea-Spital Polizu; Centrul de medicină materno-fetală de excelență (din incinta Maternității Polizu); Centrul pentru Profilaxia și Diagnosticul Afecțiunilor Genito-Mamare (tot la Polizu) și Centrul de Sănătate Mintală de pe Calea Griviței.

Fiecare dintre acestea derulează programe pe specializările sale, iar invitatul academicianului dr Irinel Popescu, realizatorul Academiei de Sănătate, va vorbi despre fiecare în parte, punând accent, pe parcursul a două emisiuni, pe fiecare patologie importantă separat și pe progresele care s-au făcut în România în diagnosticarea și tratarea acestora.

Prima parte a emisiunii va fi transmisă luni, 25 noiembrie, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și Paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel