Prof Dr Radu Deac: AngioNET, programul de dotare cu angiografe a spitalelor, la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 10 feb 2020 / 06:38
EXCLUSIV
Prof. dr. Radu Deac   Foto: DC Medical
Prof. dr. Radu Deac Foto: DC Medical

Prof Dr Radu Deac vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a da detalii despre AngioNET – programul de dotare cu angiografe în 17 spitale din România. Prima parte a emisiunii va fi transmisă de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Prof Dr Radu Deac, o somitate a chirurgiei cardiace în România, este director al Proiectului AngioNET al Academiei de Științe Medicale, un proiect extrem de important, în urma căruia au fost dotate cu angiografe 17 centre din România. Proiectul, aflat în curs de finalizare, are consecințe pe termen mediu și lung asupra întregului sistem de sănătate din România.

AngioNET este, practic, cel mai mare proiect al Academiei de Științe Medicale, care valorează 25 de milioane de euro, iar obiectivul său principal este acela de a schimba tratamentul și atitudinea terapeutică în două capitole mari de patologie, cea cardiovasculară și cea oncologică, arată academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Prof Dr Radu Deac va explica ce înseamnă această schimbare de paradigmă, care a fost scopul acestui proiect și cât de multe beneficii aduce el, real, pacienților și medicilor lor.

Prima parte a interviului, care se va referă la partea din proiect legată de patologia cardiovasculară, va fi transmisă, simultan, de DC News și DC Medical, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale celor două publicații.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy