Prof dr Șerban Bubenek și prof dr Alexandru Șerban: REALITATEA din spitalele românești. Academia de Sănătate, EDIȚIE SPECIALĂ

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Personal medical în spital COVID-19, echipat cu costume de protecție. Foto: Pixabay
Personal medical în spital COVID-19, echipat cu costume de protecție. Foto: Pixabay

Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI) și prof dr Alexandru Șerban vin astăzi, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a arăta care este realitatea cruntă din spitalele românești, la un an de la izbucnirea pandemiei COVID-19.

Pandemia COVID-19 a pus o presiune uriașă pe spitalele și medicii români, care s-au confruntat peste noapte cu o patologie necunoscută și imprevizibilă, cu care se luptă din răsputeri cu orice au și cum pot.

Doi dintre actorii care luptă în prima linie în pandemia COVID-19, vin astăzi la o ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a explica exact cât de gravă este situația și cât de aproape suntem de marginea prăpastiei. 

Este vorba de Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI), Terapia Intensivă fiind disciplina pe care pandemia a pus cea mai mare presiune, dar și de prof. dr Alexandru Șerban, de la Universitatea București. 

Ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate va fi transmisă marți, 2 februarie 2021, de la ora 18.00, simultan, pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC News TV. Ulterior va putea fi urmărită și aici.  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel