Profesorul din Oradea decedat la 2 săptămâni după ce s-a vaccinat, lămuriri. Soția sa, reacție fulminantă: „Alta e cauza! Și eu mă vaccinez!”

Dana Lascu |
Data publicării:
Prof univ Ioan Dzițac. Foto: Facebook
Prof univ Ioan Dzițac. Foto: Facebook

Soția profesorului universitar Ioan Dzițac, din Oradea, care a decedat la două săptămâni după ce a s-a vaccinat cu prima doză, are un mesaj tranșant: „Și eu mă vaccinez!” Iată care a cauza reală a decesului: 

Soția profesorului universitar Ioan Dzițac, fost rector al Universității Agora din Oradea, care s-a zvonit că ar fi murit în urma primei doze a vaccinului COVID-19, a reacţionat vehement pe pagina sa de Facebook.

Simona Dzițac a dezvăluit că decesul a fost cauzat de o boală de inimă cu care reputatul cadru universitar se lupta de mai mulţi ani și că nu are nicio legătură cu faptul că acesta s-a vaccinat contra COVID-19. 

„Dragi prieteni,

Au aparut în cursul zilei de astăzi tot felul de știri false în presă și televiziune privind decesul soțului meu, Dzițac Ioan! Fac precizarea că aceste știri care leagă decesul soțului meu de vaccinul anti COVID SUNT FALSE! Soțul meu a fost bolnav de inimă de mulți ani și acesta a fost motivul pentru care a decedat! Vă rog să nu luați în seamă știrile false care apar în diverse surse! Iar, celor care difuzează astfel de informații, vă rog să lăsați familia să-și plângă necazul și nu mai inventați tot felul de informații care să inducă lumea în eroare! Sunteți penibili!

Și...ca o completare...Și eu ma vaccinez!”, a scris Simona Dzițac pe pagina sa de Facebook. 

Pe 14 februarie ar fi fost ziua de naștere a profesorului Ioan Dzițac și aniversarea celor 25 de ani de căsătorie ai cuplului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel