Profilul criminalului de la Giurgiu, realizat de psihologul Radu Leca

Adisa Codruț / 02 noi 2020 / 18:50
Crimă  FOTO: pixabay
Crimă FOTO: pixabay

Psihologul Radu Leca a schițat un profil al criminalului de la Giurgiu care a ucis cu cruzime o tânără, a pus-o într-o valiză și i-a dat foc.

Psihologul Radu Leca a realizat, în baza informațiilor apărute în presă, profilul criminalului de la Giurgiu. Acesta a omorât cu cruzime o tânără a cărui identitate încă nu se cunoaște, a pus-o într-o valiză și i-a dat foc.

”În lumina informaţiilor prezentate de media, în ceea ce priveşte crima din Giurgiu, până la data de 2 noiembrie 2020, ştim următoarele lucruri certe despre criminal (şi crimă):

Făptașul are discernământ. Victima a fost bătută, ucisă şi introdusă într-o valiză. Criminalul este strategic, fix ca într-un joc online. Nu avem de-a face cu un criminal slab educat. Făptaşul ştie ce înseamnă amprentă, urmă, contaminarea cadavrului. Criminalul ar fi putut avea o relaţie (ascunsă) cu victima. Victima a fost bătută. Respectiv criminalul era furios. De ce ar fi fost furios? Ce anume i-a alimentat furia?”, afirmă psihologul.

Ce a mai amintit Radu Leca puteți citi pe DC News.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy