Raed Arafat despre SMURD: ”Nu este un sistem perfect, e unul care funcţionează”

Adisa Codruț / 03 Martie 2020 / 15:14
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a vorbit despre SMURD la un eveniment dedicat tinerilor.

Raed Arafat, SMURD. Şeful DSU, Raed Arafat, a vorbit marți, 3 martie, la un eveniment dedicat tinerilor despre SMURD, cum a apărut sistemul, cum a crescut și a dobândit încrederea oamenilor.

”Dacă omul perseverează pe o idee bună, lipsită de interes personal şi care e mai mult pentru interesul general, nu are cum să eşueze, dacă continuă şi dacă are şi echipă cu care să lucreze. (...) În anii '90, sistemul de urgenţă din România era unul foarte primitiv comparativ cu ce este în ziua de astăzi. (...) La Mureş am încercat să schimb nişte lucruri împreună cu colegii mei, prin voluntariat în primă fază. (...) Sistemul, persoanele care lucrează în el suntem sub un continuu - în ultima perioadă cel puţin - atac, critici, orice chestie se întâmplă, fie îl atacă pe doctorul Arafat, fie pe cineva din sistemul de urgenţă, se fac nişte lucruri care sunt de neexplicat. (...). A rămas un singur lucru care apără acest sistem (...) - populaţia, oamenii de rând, cei care beneficiază de acest sistem. Nu este un sistem perfect, este unul care funcţionează, care mai are de perfecţionat în el, dar a căpătat încrederea populaţiei, aşa cum o au şi pompierii”, a declarat Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy