Ramona Păuleanu, mesaj după moartea unuia dintre copiii lui Ronaldo: Le înțeleg durerea! Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn 'compromis'

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Pauleanu. FOTO Instagram @ Ramona Pauleanu
Ramona Pauleanu. FOTO Instagram @ Ramona Pauleanu

Ramona Păuleanu a transmis un mesaj emoționant după ce unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere. Prezentatoarea TV a trecut prin momente cumplite cu unul dintre gemenii ei, care a stat 8 luni în spital după naştere. 

”'Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculețe aprinse pe lângă el.. La ce să mai sper?'

N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferință, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

O altă mămică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critica tot la terapie intensivă.

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo și-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul.

Celebritatea le-a adus suferința asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câți bunici necunoscuți își plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înțeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu șanse minime de supraviețuire, numit de multe ori geamăn 'compromis', zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viața asta sau că așa a fost să fie.

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din țară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi și să vă mângâie măcar pentru o secundă.

Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram. 

Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec pin momente de coșmar, după ce unul dintre gemeni a decedat. Partenera fotbalistului era însărcinată cu un băiat și o fată. Din nefericire, băiatul s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. 

Vestea cutremurătoare a fost făcută de către Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Fotbalistul și partenera sa sunt în stare de șoc și au cerut tuturor să le respecte intimitatea în aceste momente grele. 

Citește mai departe pe Spectacola

Ramona Păuleanu, despăgubiri de un milion de euro de la ”Filantropia”

La începutul anului, Ramona Păuleanu, prezentatoarea PRO TV, a dat în judecată Spitalul Filantropia, căruia îi cere o despăgubire de un milion de euro. Anunțul a fost făcut de aceasta într-o postare pe contul său de socializare, unde a și explicat motivul care a determinat-o să facă un astfel de demers.

”Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, baiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui”, a scris prezentatoare pe Facebook, la acea vreme.

Ce este meningita

Meningita este o inflamație a membranelor care înconjoară creierul și măduva spinării. Poate să apară atât la adulți, cât și la copii, iar in unele cazuri poate pune în pericol viața dacă nu este tratată la timp.

Meningita bacteriană este cauzată de diferite tipuri de bacterii. Cele mai comune infecții sunt provocate de meningococ, pneumococ sau Listeria monocytogenes. Infecția poate să apară în altă parte a organismului și ulterior să se răspândească la meninge, bacteriile patrunzând în sânge și migrând către măduva spinării, unde determină meningită bacteriană acută.

Simptomele meningitei la bebeluși

În cazul bebelușilor, meningita se manifesta astfel:

- Febra mare;

- Plâns excesiv;

- Stări de somn continue;

- Iritabilitate;

- Refuzul mâncării;

- Interactivitate scăzută;

- Rigiditate a gâtului și corpului;

- Apariția unei umflături în creștetul capului (în zona fontanelei).

Vezi și: Natașa Raab NU mai poate merge. Boala care a țintuit-o la PAT și în cărucior: Nu sunt bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel