Raportul toxicologic al asistentei care a murit după ce și-a făcut vaccinul COVID. Adevărata cauză a morții

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
UPU
UPU

Asistenta de 55 de ani, de la Institutul Marius Nasta din București, care ar fi murit de probleme cardiace, nu din pricina substanțelor din vaccinul împotriva COVID.

Jurnaliștii Antena 3 au obținut pe surse raportul toxicologic al asistentei de 55 de ani de la Institutul Marius Nasta din București care a murit la o săptămână după ce și-a făcut vaccinul împotriva infecției COVID.

”În urma necropsiei, legiștii au scris în raport că nu pot determina cauza morții. S-au urmat după aceea pașii firești și anume acest examen toxicologic care ar fi trebuit să releve dacă asistenta ar fi suferit de ceva. (...) Există un examen microscopic care se face pe toate organele în parte. Acest examen durează o lună. Deci probabil că în două săptămâni anchetatorii vor ști care sunt rezultatele acestui examen microscopic”, a spus o prietenă a asistentei, Mirela Voicu, joi, 11 februarie, la Antena 3.

Legiștii notau în raport că au găsit câteva modificări la nivel cardiac și se bănuiește că aceasta să fi fost cauza decesului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel