Record la Maratonul Vaccinării București: 23.291 persoane vaccinate!

Dana Lascu / 31 mai 2021 / 14:24
Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare
Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare

Peste 1.300 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți au fost implicați în Maratonul Vaccinării, desfășurat în weekend în București. 

Maratonul Vaccinării din Capitală s-a desfășurat, în weekend, în două locații: Sala Palatului – unde au fost vaccinate 12.784 persoane cu vaccinul Pfizer și 1.528 de persoane cu Johnson&Johnson - și Biblioteca Națională – cu 8.125 persoane vaccinate cu Pfizer și 854 cu Johnson & Johnson.

Practic, în cele două locuri au fost organizate 50 de fluxuri de vaccinare;

Vaccinurile administrate au fost: Comirnaty, produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, și Janssen produs de Johnson & Johnson, fiind autorizat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Peste 1.300 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți au fost implicați în Maratonul Vaccinării din București iar numărul persoanelor vaccinate - 23.291 – este record, a anunțat CNCAV. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy