Replica lui Streinu-Cercel la scandalul momentului în sănătate: Să vorbim acum despre șefii de secție mi se pare indecent

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel

Managerul Institutului Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, pentru DC Medical, că este ”indecent” o discuție acum, în pandemie, despre șefii de secții.

Managerul Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel, a declarat pentru DC Medical, că a văzut documentul Senatului Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă. În actul respectiv, postat pe site-ul Societății, i se aduceau o serie de acuze managerului de la Matei Balș.

Întrebat despre aceste acuze, Streinu-Cercel a răspuns: ”Am operat o rețea de Terapie Intensivă – atenție! de Terapie Intensivă, nu de Anestezie și Terapie Intensivă – în cadrul Centrelor Regionale de Boli Infecțioase și SIDA și pe baza acestor rețele și secții de Terapie Intensivă pe apărăm acuma împotriva pandemiei și bolilor infecțioase. Și pacienții care sunt în Terapie Intensivă sunt internați în Terapie Intensivă din centrele regionale de boli infecțioase și SIDA. Deci este un lucru cât se poate de bun și de benefic pentru populația din această țară

Să discutăm acum despre șefii de secții în pandemie mi se pare total indecent. Ar fi de discutat despre așa ceva după ce trece pandemia.

Cât despre faptul că pacienții n-au primit terapie antivirală, fiecare pacient primește exact schema terapeutică care i se potrivea la un anumit moment”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel