REPORTAJ. Realitatea din pandemie: Cum e cu trenul în epoca COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tren CFR. Foto: Facebook CFR/Andrei Trifu
Tren CFR. Foto: Facebook CFR/Andrei Trifu

Dacă te-ai gândit că în această perioadă marcată de COVID-19 ai cum să dormi liniștit în tren, fără să-ți fie frică de faptul că s-ar putea să-ți cadă capul pe străinul din stânga ta, te înșeli.

REPORTAJ, COVID-19: Într-o zi de sâmbătă, în plină pandemie, dis-de-dimineață, am plecat cu trenul din București spre Constanța, alături de o prietenă. Am luat bilete fără să stăm la coadă și am urcat după câteva minute.

Nu pot să zic că mă așteptam în adevăratul sens al cuvântului ca în dreapta mea să nu fie nimeni și în față s-o văd doar pe prietena mea, așa că nu am fost dezamăgită.

Am avut ca „partener” de drum și un bărbat. Toți pasagerii, cu mască de protecție. Controlorul de tren însă, o femeie, n-avea mască de protecție... Dar a fost de gașcă...

Ce calvar a însemnat drumul de la Constanța la București, află în reportajul de pe DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel