Restricții COVID. Dr Valeriu Gheorghiță: la masca de protecție se va renunța ultima oară

DCMedical Team |
Data publicării:
Masca, restricții
Masca, restricții

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, spune că masca de protecție ne protejează și de alte infecții respiratorii, nu doar de COVID.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a declarat marți, 6 aprilie, într-o conferință de presă, că renunțarea la purtarea măștii de protecție va rămâne ultima restricție.

”Eu cred că la masca de protecție se va renunța ultima oară. (...) Masca de protecție ne protejează nu doar față de infecția cu SARS-COV-2, ci pentru toate celelalte infecții care se transmit pe cale respiratorie. Cred că este o măsură de protecție personală pe care trebuie să o avem în vedere de acum înainte, în fiecare sezon rece. Când vorbim de viroze, când vorbim de sezon de gripă trebuie să folosim acest mijloc de protecție personală și de protecție a celor din jurul nostru”, a afirmat medicul Valeriu Gheorghiță, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel