Restricții de circulație la Patriarhie pentru Slujba de Înviere

Dana Lascu |
Data publicării:
Palatul patriarhal - Patriarhia Romana. Foto: Facebook
Palatul patriarhal - Patriarhia Romana. Foto: Facebook

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că se vor institui restricții de circulație, sâmbătă seara, la Patriarhie pentru Slujba de Înviere.

În noaptea de Înviere, în jurul Patriarhiei Române se vor institui restricții de circulație după cum urmează:

- între orele 21.00 – 3.30 - accesul pietonal dinspre str. 11 Iunie spre Patriarhie va fi restricționat, credincioșii vor avea acces doar dinspre bd. Unirii;

- începând cu ora 23.00 se va realiza accesul în piațeta Catedralei Patriarhale doar credincioșilor care doresc să participe la Slujba de Înviere, accesul fiind limitat la maxim 500 de persoane.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului, să își păstreze calmul și să circule cu atenție sporită, să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioși și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel