REZIDENȚIAT 2019: Studenții din domeniul sănătății cer o soluție clară și finală

Dana Lascu |
Data publicării:
Medic
Medic

Federațiile care reprezintă toți studenții din Medicină, Medicină Dentară și Farmacie cer autorităților o soluție clară și finală pentru REZIDENȚIAT 2019!

Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR), împreună cu Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) și Federația Studenților în Medicină Dentară din România (FSMDR) cer autorităților reprezentând studenții în domeniul sănătății cer autorităților să găsească o soluție clară și să rezolvarea situației create la REZIDENȚIAT 2019.

„Este trist faptul că un examen important pentru mii de studenți, care nu au nicio vină, a ajuns subiectul zilei în mediul politic din România. Noi nu am făcut, nu facem și nu vom face politică, însă vom apăra interesul studenților pe care îi reprezentăm. Ridicăm subiectul moțiunii de cenzură și al instabilității politice ca pe un apel disperat către toate instituțiile implicate în această dispută de a nu risca viitorul unei generații de medici", a explicat Teodor Cristian Blidaru, președinte FASMR.

„Această amânare fără precedent nu ar trebui să se întâmple într-o țară în care nu există o situație națională gravă care să impună schimbarea datei organizării examenului de rezidențiat. Tinerii ar trebui să fie în centrul sitemului educațional și ar fi timpul să ni se dovedească interesul pentru parcursul profesional al viitoarei generații din România", a explicat Elisabeta Mușat, Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel