Rita Mureșan, diagnostic dur: M-a luat pe nepregătite! Mă credeam invincibilă, dar știu că se întâmplă cu un scop

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
rita muresan - FOTO: Captură YouTube@theXclusive
rita muresan - FOTO: Captură YouTube@theXclusive

Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate. Celebrul designer a dezvăluit, în lacrimi, cu ce probleme se confruntă.

Rita Mureșan are probleme medicale. Aceasta a dezvăluit, în lacrimi, cu ce afecțiune se confruntă. Rita Mureșan este o prezență extrem de cunoscută în România. Aceasta a fost Miss România în anul 1993. 

Rita Mureșan, probleme de sănătate

Rita Mureșan a declarat că în ultimul an a îmbătrânit cât în zece din cauza problemelor cu care s-a confruntat. Pe Rita Mureșan o macină și dorul de fiicele sale care s-au mutat în străinătate. 

”A fost o problemă de sănătate. Mă credeam invincibilă. Sunt pe cale să se rezolve problemele. Sunt mai așa. M-a luat pe nepregătite. Nu a fost o boală, o carență anume. M-a luat pe nepregătite și prin suprindere. Ego-ul ăsta a venit așa. El apare când nu te aștepți.

Vezi și: Regina Consoartă Camilla, bolnavă. Și-a amânat evenimentele. Ce se întâmplă cu soția Regelui Charles

Cine s-ar fi gândit că ego-ul meu apare pe partea de sănătate. Anul trecut m-a dat înapoi. Tot ce aveam planificat, a căzut”, a povestit Rita Mureșan, la Antena Stars.

Fostul model a precizat că nu este vorba de o boală anume, însă este ceva peste care trece destul de greu. Rita Mureșan urmează un tratament. 

”Eu știu că nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un motiv în viață. (…) Eu zic că fac în fiecare an 23 de ani, dar prin câte am trecut de anul trecut din vară și până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe. Multe. Nu am puterea să vorbesc acum.

Genul ăla în care ești neputincios. Când nu ai ce să faci. Trebuie doar să accepți. Și să mergi mai departe. Să susții cât poți de bine. Atât”, a povestit Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.

Vezi și: Degerăturile: cum apar și la ce să fiți atenți. Ciuhodaru: Moartea albă este un ucigaș tăcut. Nu mai apreciezi corect pericolele, nu mai ai capacitate de reacție. Deznodământ fatal

Rita Mureșan, aniversare

”Nu mi-am făcut planuri pentru anul viitor, pentru că anul ăsta mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat, dar m-au surprins alte planuri făcute chiar de alţii pentru mine pe care eu le-am acceptat cu mare bucurie

Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine”, a spus Rita Mureșan la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel